DJ BALLY, Jan Ballij

Geboren met een passie voor muziek is Jan Bally in de jaren ’80 begonnen als huis-DJ in de Eurobar te Spijkenisse. Hier kreeg hij de smaak goed te pakken en om zich te professionaliseren heeft hij een DJ set aangeschaft en is begonnen met beat mixen.

Na regelmatig gedraaid te hebben op privéfeesten wilde hij toch het grote publiek vermaken en is hij gaan draaien in Tejays in Spijkenisse. Niet lang daarna werd Club Switch geopend, waar Jan werd aangesteld als resident DJ.

Daarnaast heeft hij ook in Spaceball en Gay Palace (beide gerenommeerde clubs in Rotterdam) een aantal keren een set verzorgd. Van 2010 tot 2012 was Mr Bally resident DJ in de Ultralounge Purple van Holland Casino Rotterdam.

Inmiddels heeft hij ook in het Zuidfranse Agde een aantal optredens verzorgd en op het zeer hippe en trendy Corto Dimanche in Hal 4.1 in Rotterdam.Mr Bally draait een breed scala aan muziekstijlen, waarbij hij deze naadloos tot een spannend geheel weet te mixen, altijd met passie en gevoel voor het publiek.

Lorem ipsum dolor sitame consectetur adipisicing elitser do eiusmod tempor incdpeun labore dolore magna aliquenim veniam quis nostrud ercitation ullamco laboris consequa.

Kate Meinck
Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omniste natus
Lorem ipsum

UPCOMING GIGS

Lorem ipsum dolor sitame consectetur adipisicing elitser do eiusmod tempor incdpeun labore dolore magna
aliquenim veniam quis nostrud ercitation ullamco laboris consequa.